Mania Zones
Welcome, Guest. Please login or register.
04 August 2020 à 00:34:19
272265 Posts in 29368 Topics by 377170 Members
Latest Member: theotherkid
Mania Zones  |  ZONES  |  Poland  |  Mazowieckie  |  Jak skonfigurować net-a, żeby móc stawiać serwery?? « previous next »
Pages: [1]
Author Topic: Jak skonfigurować net-a, żeby móc stawiać serwery??  (Read 2654 times)
Kaczy14(Subaru Team)
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 1


View Profile Email
« on: 29 June 2008 à 20:23:14 »

Mam TMUF. System operacyjny to - Windows Vista Home Basic. Chcę postawić serwer,  i to robię, lecz moi koledzy nie mogą się na niego dostać Triste
Czy ktoś mógłby napisać jakąś instrukcję na temat skonfigurowania net-a?? 

Za pomoc z góry dziękuję Sourire)
Logged
FT»Sebik
ManiaSuperStar
*****
Offline Offline

Posts: 2893


Gangsta mapper :P


View Profile WWW Email
« Reply #1 on: 29 June 2008 à 21:03:20 »

http://tm.maniazones.com/forum/index.php?topic=6375.0
Logged




kamyl
ManiaSuperStar
*****
Offline Offline

Posts: 4960


Narzekacz ლ(ಠ益ಠლ)


View Profile Email
« Reply #2 on: 20 July 2008 à 14:37:11 »

po prostu nie masz zewnętrznego ip, niech każdy ściągnie hamahi, dołączy do jednej sieci w hamahi i normalnie włączyć TMU i grać Clin d'oeil
Logged

Quote
Btw szerokość miejsca na posta wynosi 635px, więc [ img width=635 ] is way to go.



[CMC]radPL*GG
ManiaSuperStar
*****
Offline Offline

Posts: 1743


View Profile WWW Email
« Reply #3 on: 20 July 2008 à 23:30:45 »

Nie trzeba miec hamachi zeby moc stawiac serwery omg...
Poszukaj na www.tmpl.info
Logged



FT»Sebik
ManiaSuperStar
*****
Offline Offline

Posts: 2893


Gangsta mapper :P


View Profile WWW Email
« Reply #4 on: 21 July 2008 à 12:07:10 »

Nie trzeba miec hamachi zeby moc stawiac serwery omg...
Poszukaj na www.tmpl.info
No, ale hamachi jest znacznie wygodniejszym sposobem, jeśli chce grać z kolegami. Jeśli chciałby stworzyć publiczny serwrer to musiałby się pomęczyć.
Logged




[CMC]radPL*GG
ManiaSuperStar
*****
Offline Offline

Posts: 1743


View Profile WWW Email
« Reply #5 on: 21 July 2008 à 15:49:41 »

Tak ale za to wszyscy by mogli sie podlaczyc
Logged



アエセヨЯシ
ManiaNoob
*
Offline Offline

Posts: 37


View Profile Email
« Reply #6 on: 28 July 2008 à 13:23:22 »

Nie jeśli hasła nie znają Sourire
Logged


oskarpl
ManiaNoob
*
Offline Offline

Posts: 31


View Profile Email
« Reply #7 on: 24 September 2008 à 17:51:51 »

A są jakieś inne sposoby
Logged
Pages: [1]
Mania Zones  |  ZONES  |  Poland  |  Mazowieckie  |  Jak skonfigurować net-a, żeby móc stawiać serwery?? « previous next »
    Jump to: