Mania Zones
Welcome, Guest. Please login or register.
25 March 2019 à 01:03:32
272291 Posts in 29311 Topics by 374168 Members
Latest Member: thehimbaer
Mania Zones  |  ZONES  |  Switzerland  |  Zürich  |  Wie chan ich Streckenä ufelade? « previous next »
Pages: [1]
Author Topic: Wie chan ich Streckenä ufelade?  (Read 1871 times)
big-snow
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 1


View Profile Email
« on: 05 September 2007 à 20:20:20 »

Heyy Leuts !! han e frag und zwar wie tuen ihc mini Streckänä ufelade??
Wenn ich uf Hochladen ---> Slot 1 klick denn chumm ich immer in Editor und muess e neui Strecki boue!! Aber ich will min boute ufetue? Was muess i mache ??

Und wünsch oi no spass bim Spile  Cheesy

MFG

Big-Snow
Logged
TUχ-Michinator
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 13


View Profile Email
« Reply #1 on: 07 September 2007 à 17:28:09 »

Das isch scho richtig wenn muesch en Strecke boue.
Z'Letsct chund glaub no en Frog und döt uf Ja oder so drücke. Wenn aber wotsch en Map hochlade, muesch 40
Coppers Zahle. Ich han einisch en Map hochglade Namens: Hollyday. Sourire
Logged

TUX Meber. Sourire
robinsuter
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 6


View Profile Email
« Reply #2 on: 29 September 2007 à 13:52:20 »

Hä? e bauti map chammer doch im slot gar nöd ufelade???
Oder doch?
Chammer mal öbber schriibe wie?
Logged
ifo… seRasmus
ManiaNoob
*
Offline Offline

Posts: 57


View Profile Email
« Reply #3 on: 23 October 2007 à 22:44:43 »

1. Slot nä und e strecki baue
2. die Strecki validiere
3. sicher mal zwüschedure speichere
4. bim verla wird nagfrögt öp du die strecki möchtisch bhalte oder ufelade
5. 40 coppers wird dim account abzoge
6. wenn d'strecki dobe isch chasch i dinere playerpage go comments und feedbacks go naluege. d'vorussetzig isch aber
dass öpper us de community die strecki mal abeglade het. das ischen zuefallsgenerator, es chan echli dure.
go on und gib dure wie die strecki heisst und uf wellere plattform und difficulty sie duesch lade, viellicht chumme ich sie mal über
gruess
Logged
robinsuter
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 6


View Profile Email
« Reply #4 on: 27 October 2007 à 08:27:57 »

aberisches au mögli, e strecki, wommer im ganz normale ditor erstellt het, z'uufelade?
Logged
wii-man
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 7

vinza_06@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #5 on: 28 October 2007 à 11:42:39 »

Ja, aber ned ingame, sondern uf http://united.tm-exchange.com

mfg, vinc
Logged

Time for the Life-Ink
ѕαηє
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 14


View Profile Email
« Reply #6 on: 02 August 2009 à 16:36:20 »

Was sind über haupt copers? Huh?
Logged
meeresboden
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 1


View Profile Email
« Reply #7 on: 05 August 2009 à 00:03:24 »

lol das wet ich au gern wüsse
Logged
NJNJå Ю¡vE®
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 5


View Profile Email
« Reply #8 on: 06 August 2009 à 17:06:25 »

copers sind so wie gäld nur nöd ächts sonderns track mania gäld
aber sofil ich weis gits das nur bim United
Logged
Pages: [1]
Mania Zones  |  ZONES  |  Switzerland  |  Zürich  |  Wie chan ich Streckenä ufelade? « previous next »
    Jump to: