Mania Zones
Welcome, Guest. Please login or register.
18 January 2020 à 03:45:02
272096 Posts in 29326 Topics by 375503 Members
Latest Member: pedrof_
Mania Zones  |  ZONES  |  Netherlands  |  FORUMREGELS - LEES DIT EERST A.U.B. « previous next »
Pages: [1]
Author Topic: FORUMREGELS - LEES DIT EERST A.U.B.  (Read 2408 times)
[CMC]Zooz
ManiaModo
ManiaFan
*****
Offline Offline

Posts: 367

Netherlands Moderator


View Profile
« on: 18 September 2007 à 18:49:35 »

Welkom op de ManiaZones fora.
Lees alsjeblieft eerst even deze regels door voordat je een bericht plaatst in een van de fora.

Wel doen:
-Andere forumleden leden respecteren. Probeer altijd behulpzaam te zijn. Spammen en flaming zijn niet toegestaan. Commentaar dat vooroordelen over etnische groepen, of een groep mensen met betrekking tot ras, huidskleur, nationaliteit, etnische herkomst, seksuele voorkeur of religie bevat, is hier verboden.
-Je onderwerp in het juiste forum plaatsen. Als je met een technisch probleem zit, zet het dan in het hoofdforum van je land, of in het algemene forum (bovenaan) als het in het Engels is. Je mag je eigen creaties, zoals manialinks, skins of banen, alleen in je eigen provincie of het forum van je land adverteren.
-Afbeeldingen op de juiste manier plaatsen. Zorg ervoor dat alle afbeeldingen die je plaatst van het formaat 800x600 of kleiner, en niet groter dan 200 kb zijn. Heb je een grotere afbeelding, upload die dan naar een online afbeeldingenopslag, zoals www.imageshack.us, www.photobucket.com of http://trackmania-carpark.com/imagespark/index.php, met een link naar de afbeelding in je bericht.
-Grammaticaal correcte taal gebruiken. Vermijd ook internet/SMS-taal.
-De goede taal kiezen. Gebruik Engels in het "general talking" (algemene) forum. In het forum van een land mag je ook de talen die in dat land gesproken worden gebruiken. Respecteer daarom in meertalige zones alle talen, ze mogen allemaal gebruikt worden.
-Een duidelijke en begrijpelijke naam voor je onderwerp kiezen. De naam moet de inhoud duidelijk maken. Namen zoals "help", "a.u.b", "plz" of andere nietszeggende termen zullen veranderd worden, of het onderwerp wordt verwijderd.

Niet doen:
-Pornografische, obscene of op andere wijze onzedige berichten of afbeeldingen plaatsen.
-Zonder toestemming commerciele advertenties of links naar illegale websites plaatsen.
-Te grote afbeeldingen in je signature zetten.
-Een bericht plaatsen dat slechts een smiley bevat, of juist veel te veel smileys.
-Je bericht in elke subzone van een land plaatsen. Als je wilt dat iedereen het ziet, zet het dan alleen in het hoofdforum van het land. Iets twee keer plaatsen mag in geen geval.
-Dezelfde vraag meerdere keren in meerdere onderwerpen plaatsen. Als niemand reageert op je vraag of verzoek, plaats dan gewoon na minstens een paar dagen nog een antwoord in hetzelfde onderwerp om je bericht weer naar de top van de lijst te krijgen zodat anderen het zien. Als je geen antwoord krijgt betekent het nog niet dat je genegeerd wordt, misschien weet men het gewoon (nog) niet.

Het breken van deze regels kan leiden tot een wijziging of verwijdering van je bericht, of sluiting van het onderwerp. Wij behouden ons het recht voor om deze regels te veranderen wanneer wij dat nodig achten.
Je medewerking om deze fora een vriendelijke en nette plaats voor gebruikers van alle leeftijden te houden wordt zeer gewaardeerd.

Bij voorbaat dank,
De moderators
« Last Edit: 12 November 2007 à 13:48:22 by [CMC]Zooz » Logged
[CMC]Zooz
ManiaModo
ManiaFan
*****
Offline Offline

Posts: 367

Netherlands Moderator


View Profile
« Reply #1 on: 06 January 2008 à 13:25:38 »

En nog eentje van mij! 100 copper posts! Nee! Je hoeft helemaal niet te posten om je coppers te krijgen en het is erg irritant als elke tweede post in een topic iets over 100 coppers bevat. Zoals ik al eerder zei, vanaf nu gaan er dan topics gesloten of posts verwijderd worden.

hello Sourire

it's just the connection to the forum that allow user to win 100 coppers/week

obviously the goal is to let people participate, exchange things, create and see other's creations, be active in the zone forum, meet others, create a good feeling beetween people Sourire

Benji
Logged
[CMC]Zooz
ManiaModo
ManiaFan
*****
Offline Offline

Posts: 367

Netherlands Moderator


View Profile
« Reply #2 on: 13 January 2008 à 19:51:26 »

Nog even voor de duidelijkheid, de regels in de eerste post zijn niet door mij verzonnen, maar door Alinoa van Nadeo. Er zijn wel wat suggesties van verschillende moderators in opgenomen, vandaar dat het met "De moderators" gesigneerd is.
Ik heb het alleen maar vertaald naar het Nederlands.
Logged
[CMC]Zooz
ManiaModo
ManiaFan
*****
Offline Offline

Posts: 367

Netherlands Moderator


View Profile
« Reply #3 on: 20 June 2008 à 22:15:20 »

Om een of andere reden vinden sommige mensen het nodig om hetzelfde bericht in elk provincie-subforum te zetten. Dit is best irritant, en bovendien kun je hier lezen dat het niet mag.

Als je iets te melden hebt voor heel Nederland, zet je het alleen in het Netherlands-forum. Als het provincie-specifiek is, gaat het in het forum van de provincie. Als het de hele wereld aangaat, moet het in General.
« Last Edit: 20 June 2008 à 22:17:24 by CM~Zooz » Logged
Pages: [1]
Mania Zones  |  ZONES  |  Netherlands  |  FORUMREGELS - LEES DIT EERST A.U.B. « previous next »
    Jump to: