Mania Zones
Welcome, Guest. Please login or register.
08 August 2020 à 04:17:32
272266 Posts in 29369 Topics by 377186 Members
Latest Member: iloverap
Mania Zones  |  ZONES  |  Macedonia  |  Ранг листа??? « previous next »
Pages: [1]
Author Topic: Ранг листа???  (Read 2867 times)
al1en83
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 3


View Profile Email
« on: 17 November 2008 à 15:55:09 »

Има ли место каде може да се види целата листа со поени, како за медали така и за онлајн со поените Huh?
Logged
«CC»Charlie
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 9


There's one thing about me: IM THE BEST!

441958968 intmartin@cyberdude.com
View Profile Email
« Reply #1 on: 18 November 2008 à 12:09:41 »

има --> $lhttp://en.tm-ladder.com/
Logged

Ҳ̸ҳҲ̸ҳҲ̸ҳҲ̸ҳҲ̸ҳ
guild°Marinov
ManiaPlayer
**
Offline Offline

Posts: 138


Macedonian Moderator

marin_phelps@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #2 on: 18 November 2008 à 19:18:31 »

точно така Cheesy

Еве линк за да можат и од форумот да одат таму полесно: http://en.tm-ladder.com/ Clin d'oeil
Loggedal1en83
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 3


View Profile Email
« Reply #3 on: 18 November 2008 à 22:00:56 »

фала дечки, ова е за онлајн кој колку поени има а нешто вакво за медалитеHuh?
Logged
guild°Marinov
ManiaPlayer
**
Offline Offline

Posts: 138


Macedonian Moderator

marin_phelps@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #4 on: 19 November 2008 à 07:37:34 »

Се распрашав и побарав, ама изгледа нема ништо такво Triste

но во играта можеш да видиш колку медаљи имаш ти и твоите "buddy's" подредени од најмногу кон најмалку Clin d'oeil
Loggedal1en83
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 3


View Profile Email
« Reply #5 on: 19 November 2008 à 14:32:10 »

добро, фала за информациите, ако се појави нешто слично пишете овде, јас ке проверувам од време на време  Roulement d'yeux
Logged
«CC»Charlie
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 9


There's one thing about me: IM THE BEST!

441958968 intmartin@cyberdude.com
View Profile Email
« Reply #6 on: 19 November 2008 à 19:22:41 »

http://en.tm-ladder.com/maps.php <--- тука можите да ги видите рекордите на сите патеки на trackmania nations/united forever во соло модот, ако е од корист  Clin d'oeil
« Last Edit: 19 November 2008 à 19:29:19 by $оΔΘΔĞΞ » Logged

Ҳ̸ҳҲ̸ҳҲ̸ҳҲ̸ҳҲ̸ҳ
guild°Marinov
ManiaPlayer
**
Offline Offline

Posts: 138


Macedonian Moderator

marin_phelps@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #7 on: 21 November 2008 à 15:42:53 »

Да де, тоа е на тм-ладерот на за кој више ви кажав линк Clin d'oeil
Logged«CC»Charlie
ManiaMember

Offline Offline

Posts: 9


There's one thing about me: IM THE BEST!

441958968 intmartin@cyberdude.com
View Profile Email
« Reply #8 on: 22 November 2008 à 10:05:45 »

можи некој неписмен е  Clin d'oeil
Logged

Ҳ̸ҳҲ̸ҳҲ̸ҳҲ̸ҳҲ̸ҳ
Pages: [1]
Mania Zones  |  ZONES  |  Macedonia  |  Ранг листа??? « previous next »
    Jump to: